Stålprodukter för generationer

100% svensktillverkade produkter

Vi är Royal Steel

Det ligger en förtrollande skönhet i de djupa, mörka norrländska skogarna. Doften av en myr. Flämtande förföriska lågor. Frisk kall luft. En porlande bäck, en vild älv. Fjäll och djupa dalar. Storslagna vyer. Vilda renar. I Europas sista vildmark finner vi inspiration och frihet.

Vi skapar produkter i svenskt stål av absolut högsta kvalitet. Stål är ett fantastiskt material och utan det hade inte vårt moderna samhälle fungerat. Vi gör våra produkter i stål för att det har överlägsen hållbarhet och värmeledningsförmåga och tar du hand om det håller det i generationer.

Våra stålprodukter genomgår en avancerad  ytbehandlingsprocess som ger stålet marknadsledande värmeledningsförmåga, en unik yta och en oslagbar finish. 

Vi brinner för fjällvärlden. Något som var mycket viktigt när vi grundade Royal Steel var att vi inte bara skulle ta från naturen, utan att vi också skulle ge något tillbaka. Därför skänker vi en del av vår vinst till projekt som bevarar den norrländska fjällvärlden samt främjar möjligheter för kommande generationer att fortsätta njuta av den.

Vi hoppas du får lika mycket glädje av våra produkter som vi.

Med vänlig hälsning: Micke och Johan